fbpx

Suntem aici pentru
afacerea ta!

De 16 ani ajutam IMM-urile sa fie prezente online.

Zbabing in Cifre

Bine ați venit la Zbabing – partenerul dvs. de încredere pentru web design, publicitate și creare software. Cu peste 15 ani de experiență în industrie, am completat cu succes peste 800 de proiecte diverse, servind cu pasiune și dedicare peste 300 de clienți mulțumiți din 7 țări. Ne distingem prin abilitățile noastre inovatoare și orientarea globală, oferind soluții personalizate care transformă visele în realitate. Alăturați-vă comunității noastre de parteneri și experimentați puterea unei colaborări care inspiră succesul online.

Ani experienta

Proiecte realizate

Clienti multumiti

Clienti din 7 tari

Cu clienți în peste 7 țări, suntem o echipă globală care înțelege diversitatea culturală și cerințele specifice ale diferitelor piețe. Colaborarea noastră internațională ne-a oferit perspectiva necesară pentru a crea soluții inovatoare și relevante la nivel global.

Despre noi

Suntem pe piata din anul 2008 si inca de la inceput ne-am concentrat energiile spre a oferi servicii de comunicare digitala complete pentru clientii nostri. In activitatea noastra am ajutat la implementarea a peste 1000 de proiecte web, de la site-uri web, la magazine online sau la campanii de promovare online. Avem o bogata experienta internationala, lucrand cu clienti si agentii din peste 7 tari, pentru care am dezvoltat branduri digitale.

Clientii Zbabing

Pachete Webdesign

Transformăm viziunile tale în realitate digitală! Descoperă gama noastră variată de pachete de webdesign, special create pentru a satisface nevoile diverse ale afacerii tale. Fiecare pachet este conceput cu atenție pentru a asigura o prezență online puternică și atrăgătoare. Iată o scurtă prezentare a ofertelor noastre:

Pachetul Starter

Perfect pentru cei care își încep călătoria online. O soluție simplă și eficientă pentru a stabili o prezență de bază pe internet.

Pachetul Smart

Ideal pentru afacerile în creștere. Acest pachet oferă mai multe funcționalități și personalizări pentru a te diferenția în mediul online competitiv.

Pachetul Complex

Pentru cei care aspiră la impact vizual și tehnologic. Acest pachet aduce îmbunătățiri semnificative în design și funcționalitate, punând accentul pe experiența utilizatorului.

Pachetul Custom Dev

Soluția perfectă pentru proiecte unice și complexe. Echipa noastră de dezvoltatori se implică direct pentru a crea un website personalizat, adaptat exact nevoilor și obiectivelor tale.